Forældre

Broskolen informerer

Vigtig meddelelse til alle forældre med skolebørn

Skoler og dagtilbud lukker fra på mandag.

I går aftes besluttede statsministeren, at alle skoler og dagtilbud i hele landet skal lukke fra på mandag og foreløbig 14 dage frem. Det er for at afbøde smittespredning af COVID-19, hvor mange mennesker er forsamlet. Hvis du har mulighed for at holde dit barn hjemme allerede fra i dag, bør du gøre det.

Jeg vil opfordre til, at forældre så vidt muligt hjælper hinanden med tilsyn af de hjemsendte børn. Evt. ved at lave aftaler om at passe hinandens børn. Det anbefales ikke, at du overlader sine børn til ældre familiemedlemmer, som er særligt udsatte.

Nødpasning for børn i 0.-3. kl.

I Slagelse Kommune vil der blive etableret nødpasning udelukkende for børn fra 0.-3. klasse, hvis forældre arbejder i ”beredskabet” – f.eks. arbejder på sygehus, hjemmepleje, beredskabet, politi el. lign. samfundsvigtig funktion.

Hvis det er tilfældet for dig, og du har brug for nødpasning helt eller delvist i de næste to uger, skal du meddele det til kontoret på dit barns skole i dag, torsdag.

Nødpasning vil ske følgende steder:

• Eggeslevmagle Skoles SFO - Skælskør
  • Nymarkskolens SFO - Slagelse
  • Broskolens SFO - Korsør

Tilbydes du nødpasning til dit barn, skal du udfylde vedlagte kartotekskort og medbringe til ”nødpasningsstedet”.

Kartotekskort

Skolearbejde for elever i de næste 2 uger

Jeg vil opfordre til, at dit barn så vidt muligt laver skolearbejde derhjemme i de næste 2 uger.

Følg løbende anvisninger fra dit barns lærere på Aula. Det er især vigtigt for de ældste klasser, da de nærmer sig afgangsprøverne.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til ovenstående skal du kontakte ledelsen på dit barns skole.

Følg i øvrigt med på Aula.

Dorthe Christiansen

Leder af skoleområdet