ForældreIntra

Som forælder til en elev er ForældreIntra din adgang til klassen.

Følg med i dit barns hverdag, og slip for alle de løse papirer.
ForældreIntra giver dig adgang til at lukket univers for alle forældrene, hvor du kan føre en dialog mellem lærere og forældre.

Sådan får du UNI-Login til ForældreIntra

Det er nu muligt at få et UNI-Login, som du kan bruge, når du skal se skolens informationer om dit barn. Alle forældre har mulighed for at få tildelt et UNI-Login brugernavn, hvor de kan få direkte adgang til nogle af de andre programmer, som skolen anvender.

I SkoleIntra giver det endvidere den fordel, at man kan bruge det samme login på alle skoler, hvor man er forælder. Det betyder, at forældre fremover kun vil have et brugerlogin, også selvom de har flere børn.

Forældrene skal kun bruge deres NemID den første gang de anvender UNI-Login på SkoleIntra, eller hvis de sidenhen glemmer deres password.

Den første gang du skal logge på, kan du anvende denne vejledning fra STIL. (nyt vindue)

Den mobile udgave af ForældreIntra kan findes på adressen: